Jeansii au ajuns printre cele mai cunoscute alegeri ale bărbaților în materie de pantaloni.

Ei îi adapatează la orice ținută, în funcție de ocazia cu care aleg să îi poarte.
Adesea bărbații se confruntă cu întrebarea ce pereche de pantaloni li se potrivește. Nu orice pereche de jeansi aflată în trend i se potrivește oricărui bărbat. Alegerea perechii de blugi care te avantajează se face în primul rând în funcție de conformația fiecărui bărbat.
Pentru a fi sigur că ai făcut alegerea corectă este indicat să îți cunoști forma corpului și să alegi modelul care îți vine bine.

Printre cele mai întâlnite modele se numără:
• Slim fit
• Regular
• Relaxed
• Loose

Sigur îți dorești ca perechea ta de blugi să îți ofere posibilitatea să te miști în voie, să îți vină bine pe corp, să fie confortabilă și să îți dea senzația că a fost special creată pentru tine. Avantajul lor cel mai mare este că îi poți adapta la orice ținută. Adaugă o camașă albă și o pereche de pantofi și poți merge liniștit la o întâlnire de afaceri.
La ora actuală piața abundă în tot felul de modele, de la cele mai simple până la cele cu rupturi și aplicații diverse.
Blugii slim fit sunt poate cei mai purtați la ora actuală, preferați în general de tineri deoarece se potrivesc cu orice pereche de încălțăminte și în multe combinații de ținute. Pot fi asortați cu tricou, cămașă sau sacou, fiind un aliat de nădejde indiferent de ocazie.

 

     


De asemenea, blugii clasici, drepți ar trebui să fie o piesă care să nu lipsească din garderoba niciunui bărbat. Ei sunt destinați aproape oricui, indiferent de vârstă și construiesc o atitudine lejeră. Piesele clasice nu se demodează niciodată și pot fi purtate cu succes la orice eveniment.
Indiferent că ieși în oraș cu prietena sau cu grupul, mergi la un interviu sau la muncă, o pereche de jeansi corespunzător aleasă te va scoate din anonimat.

Dulapul oricărui bărbat trebuie să conțină cel puțin o pereche de blugi.
Sunt un must în ziua de astăzi și extrem de utili pentru posesorii lor.