Premier Collezione este o societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si cu legislatia Uniunii Europene si care activeaza pe piata de retail oferind o selectie unica de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru femei si barbati.

SITE-ul www.premiercollezione.com, denumit in continuare “premiercollezione.com”, este administrat de societatea comerciala SC PREMIER GLOBAL LAND INVESTMENT S.R.L (denumita in continuare «Premier Collezione» sau «COMPANIA»), cu sediul in Bucureşti Sectorul 1, Str. VISARION, Nr. 9, CORP A, ETAJ 4, APT. 7, având CUI 27479445 si Numar de ordine in registrul comertului: J40/9599/2010.

Navigarea pe SITE-ul “premiercollezione.com” urmata de plasarea unei COMENZI echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea DOCUMENTULUI Termeni si Conditii de mai jos de catre orice CLIENT.

Premier Collezione isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment CONTINUTUL acestui SITE, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, notificand CLIENTUL prin afisarea pe SITE a ultimei actualizari. Orice modificari care afecteaza intr-o masura semnificativa CLIENTUL in relatie cu Premier Collezione sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale CLIENTULUI, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail sau mesaj afisat pe SITE.
Prezentul DOCUMENT Termeni si Conditii se aplica COMENZILOR efectuate exclusiv prin intermediul SITE-ului premiercollezione.com, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

Termeni si conditii

1. Definitii
CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:
– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
– CONTINUTUL oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Premier Collezione prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Premier Collezione UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de Premier Collezione intr-o anumita perioada;
date referitoare la compania Premier Collezione sau alte date privilegiate ale acesteia;

CONT ansamblu de informatii solicitate de Premier Collezione, accesate printr-o adresa de e-mail si o parola, care permit CLIENTULUI accesul la produsele disponibile pe SITE, transmiterea COMENZII/COMENZILOR si care contine informatii despre CLIENT si istoricul acestuia in SITE (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.)

CLIENT Persoana fizica sau persoana juridica care a plasat cel putin o comanda pe SITE;

CONTRACT LA DISTANTA conform legii, reprezinta orice contrat incheiat intre Premier Collezione si CLIENT fara prezenta fizica simultana a celor doua parti, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta;

COMANDA un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Premier Collezione in calitate de VANZATOR si CLIENT prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau SERVICII efectuand plata acestora.

CONFIRMAREA COMENZII reprezinta un e-mail automat primit de catre CLIENTUL care a plasat o comanda pe SITE, si care contine detaliile comenzii plasate cu privire la caracteristicile produsului(lor) comandat(e) si a pretului achitat in functie de modalitatea de plata aleasa de CLIENT. Confirmarea comenzii reprezinta din punct de vedere legal, momentul incheierii contractului intre Premier Collezione si CLIENT si respectiv acceptarea comenzii de catre Premier Collezione;

COS DE CUMPARATURI sectiune din CONT care permite UTILIZATORULUI/CLIENTULUI sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produsele nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin plasarea COMENZII, UTILIZATORUL/CLIENTUL va beneficia de serviciul oferit de catre Premier Collezione de urmarire a produselor prin primirea de COMUNICARI COMERCIALE din partea acesteia;

Termeni si Conditii;

NEWSLETTER/ALERTA (COMUNICARI COMERCIALE) mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre Premier Collezione intr-o anumita perioada;

WEBSITE/SITE reprezinta SITE-ul localizat la adresa premiercollezione.com.

SERVICIU serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe sectiunile public disponibile ale SITEULUI, prin acordarea posibilitatii CLIENTILOR de a contracta produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (spre exemplu telefonic);

TRANZACTIE incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/prestarea unui serviciu de catre Premier Collezione CLIENTULUI, inclusiv prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Premier Collezione, indiferent de modalitatea de livrare aleasa;

UTILIZATOR Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin folosirea unui mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.), nu detine un CONT si nu a plasat nicio COMANDA pe SITE.

VANZATOR este societatea comerciala S.C. PREMIER GLOBAL LAND INVESTMENT S.R.L.

2. General
2.1. Prin folosirea SITEULUI/CONTINUTULUI/SERVICIULUI, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este responsabil pentru consecintele care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, UTILIZATORUL sau CLIENTUL raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa SITEULUI, CONTINUTULUI, SERVICIULUI, Premier Collezione sau oricarui tert cu care Premier Collezione are incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.
2.2. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul manifestat pentru prezentul DOCUMENT care reglementeaza cadrul activitatii comerciale a Premier Collezione in relatie cu acesta:
2.2.1. UTILIZATORUL sau CLIENTUL are dreptul de a transmite o solicitare scrisa, informand Premier Collezione ca nu este de acord cu: accesul la SITE/CONTINUT/SERVICIU, alte servicii sau produse oferite de Premier Collezione prin intermediul SITE-ului, primirea newslettere-lor/alertelor de orice fel si/sau comunicarilor din partea Premier Collezione de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc). Premier Collezione va raspunde CLIENTULUI in cel mult 30 de zile de la data primirii solicitarii, in functie de solicitarea transmisa, complexitatea acesteia si posibilitatea legala de a o realiza, in acord cu CLIENTUL;
2.3. CLIENTUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau de a accepta DOCUMENTUL, in forma disponibila in acel moment.
2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.3, CLIENTUL poate contacta Premier Collezione sau poate sa foloseasca legaturile din CONTINUTUL accesat pe SITE-ul Premier Collezione destinate acestui scop.
2.5. CLIENTUL nu poate sa revoce o comanda aflata in curs de livrare sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Comenzilor neonorate fata de Premier Collezione. Prezentul articol nu contravine dispozitiilor referitoare la dreptul de retragere al CLIENTULUI din contractul la distanta incheiat cu Premier Collezione.
2.6. In cazul in care CLIENTUL a achitat contravaloarea comenzilor plasate, inainte de livrarea de catre Premier Collezione a produselor comandate si isi revoca acordul exprimat cu privire la conditiile prezentului DOCUMENT in cursul derularii unei Comenzi, CLIENTUL poate indica motivele revocarii acordului sau, urmand a stabili impreuna cu Premier Collezione modalitatea optima de solutionare a respectivei situatii. Daca in urma revocarii acordului, CLIENTUL solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, Premier Collezione le va anula, urmand ca in termenul prevazut de lege a restitui CLIENTULUI sumele achitate.
2.7. Acest SITE este adresat UTILIZATORILOR persoane fizice care au implinit cel putin 18 ani si/sau persoanelor juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Premier Collezione, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila numai persoanelor cu domiciliul in Romania sau care indica in mod expres catre Premier Collezione o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei a produselor comandate. Devenind CLIENT, Premier Collezione va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate.

3. CONTINUT
3.1. CONTINUTUL, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a Premier Collezione sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
3.2. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de Premier Collezione, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al Premier Collezione asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre Premier Collezione sau de catre administratorul acestuia.
3.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Premier Collezione si CLIENT care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Premier Collezione cu referire la acel CONTINUT.
3.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu Premier Collezione, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al Premier Collezione. Premier Collezione nu este responsabila pentru modalitatea in care CLIENTII sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza CONTINUTUL fara instiintarea si acordul prealabil al Premier Collezione.
3.5. In cazul in care Premier Collezione confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre Premier Collezione cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea Premier Collezione pentru respectivul tert, UTILIZATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care Premier Collezione are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea Premier Collezione si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).
3.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul Premier Collezione de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei Premier Collezione.
3.8. Postarea de catre dvs. pe SITE sau pe paginile retelelor de socializare ale Premier Collezione nu constituie o derogare a acesteia de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.
3.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestuia precum si softul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTULUI acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al Premier Collezione si/sau a administratorului acestuia.
3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national si European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea Premier Collezione si a administratorului de drept al acestuia.
3.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre Premier Collezione, imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

4. Drepturile de proprietate Intelectuala
4.1. CONTINUTUL SITE-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea Premier Collezione si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Premier Collezione a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SITE-ul premiercollezione.com si logo-ul premiercollezione.com sunt marci inregistrate ale Premier Collezione.
4.2. Premier Collezione poate oferi UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit CONTINUT al SITE-ului. Acest acord se aplica strict pentru CONTINUTUL/CONTINUTURILE definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor CONTINUTURI, fara a putea utiliza alte CONTINUTURI ale SITE-ului. Utilizarea pe SITE a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Premier Collezione nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea CONTINUTULUI existent pe SITE.

5. Contact
5.1. Premier Collezione publica pe SITE datele sale de identificare si contact, actualizate, spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.
5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al LINK-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Companiei Premier Collezione sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si mutual agreat, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).
5.3. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Premier Collezione se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, Premier Collezione va contacta CLIENTUL, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor din partea Premier Collezione in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE, pentru executarea contractului la care CLIENTUL este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare sau incheiat, ori pentru a oferi informatii despre o comanda plasata pe SITE sau in curs de a fi plasata, sau despre intentia de retur notificata de CLIENT sau despre un retur deja realizat. Pentru alte scopuri in care Premier Collezione utilizeaza in mod electronic datele de contact ale CLIENTULUI, cum ar fi in scopuri de marketing direct si promotionale, Premier Collezione va solicita consimtamantul CLIENTULUI.

5.4. Premier Collezione isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente pe SITE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

6. Newslettere
6.1. In momentul in care UTILIZATORUL isi creaza un CONT pe SITE sau va accesa SERVICIILE sau produsele Premier Collezione prin intermediul SITE-ului, vom solicita exprimarea consimtamantul prealabil cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Premier Collezione, transmise prin posta electronica si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre CLIENT poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 6.3.
6.2. Datele preluate de la CLIENT, in scopul expedierii newslettere-lor, pot fi folosite de catre Premier Collezione in limitele Politicii de confidentialitate si a acordului prealabil exprimat de catre CLIENT.
6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre dumneavoastra se poate exprima in orice moment
6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul acordat in general pentru prevederile prezentului DOCUMENT.
6.5. Premier Collezione isi rezerva dreptul de a selectiona CLIENTUL care si-a exprimat anterior acordul de a primi newsletter si/sau alerte in vederea trimiterii acestor comunicari comerciale, cat si dreptul de a elimina justificat din baza sa de date orice CLIENT. In acest caz, CLIENTUL se poate adresa Premier Collezione pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa in sensul prezentului articol sau va primi o informare cu privire la masurile intreprinse de Premier Collezione si motivatia acestora.
6.6. Premier Collezione nu va include in newslettere transmise CLIENTULUI, nici un alt fel de material publicitar sub forma de CONTINUT care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Premier Collezione, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

7. Politica de vanzare online
7.1. Accesul la SERVICIU
7.1.1. Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR care detine un cont activ sau isi creeaza un Cont.
7.1.2. Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.
7.1.3. Premier Collezione isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, precum si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe SITE, accesul si existenta Contului CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Premier Collezione sau CLIENTII acesteia. Orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.
7.1.4. Un CLIENT poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi CLIENTI.
7.1.5. In situatia in care Premier Collezione constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, Premier Collezione isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

8. Modalitati de plata
Pentru achizitionarea produselor existente pe SITE-ul Premier Collezione, punem la dispozitia clientilor nostri urmatoarele Modalitati de plata, disponibile accesand pagina MODALITATI DE PLATA

9. Produse si SERVICII
9.1. Premier Collezione poate publica pe SITE informatii despre produse, SERVICII si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Premier Collezione are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
9.2. Tarifele afisate pe SITE taiate de o linie semnifica ultimul pret la care produsul a fost comercializat in spatii comerciale fara a fi practicat discount pentru produsul respectiv. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
9.3 Preturile vor fi afisate in moneda nationala LEI la fel si reducerile de pret, iar moneda de referinta pentru calculul, plata si facturarea produselor comandate, va fi moneda locala LEU.
9.4. In eventualitatea plasarii unei comenzi folosind un card in moneda EUR sau o alta moneda internationala, banca emitenta a cardului dumneavoastra poate opera conversia in lei a sumei achitate pentru produsele achizitionate de pe SITE, existand posibilitatea ca banca dumneavoastra sa perceapa un comision de schimb valutar. Astfel, va revine obligatia de a va informa cu privire la existenta unui astfel de comision inainte de a plasa o comanda pe SITE. Premier Collezione nu este raspunzatoare pentru lipsa de informare a CLIENTILOR sai. Pentru clarificare, in cazul platilor online, Premier Collezione nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului, difera de moneda LEU. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

9.5 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Premier Collezione va debita contul curent al CLIENTULUI cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. Premier Collezione poate factura si persoane juridice, la solicitarea CLIENTILOR in acest sens, SITE-ul fiind adresat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.
9.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau SERVICIILOR disponibile pe SITE sau pe pagina de Facebook a Companiei (imagini statice/bannere de campanie/imagini dinamice/prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Premier Collezione, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
9.7. In descrierea produselor si/sau SERVICIILOR, Premier Collezione isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

10. Comanda
10.1. CLIENTUL poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe SITE, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile de plata indicate expres. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
10.2. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
10.3. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca Premier Collezione il poate contacta, prin orice mijloc disponibil / agreat de Premier Collezione si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.
10.4. Premier Collezione poate denunta unilateral comanda efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
10.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;>
10.4.2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Premier Collezione, in cazul platii online;
10.4.3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete conducand la imposibilitatea finalizarii sau procesarii comenzii sau sunt incorecte;
10.4.4. activitatea CLIENTULUI pe SITE poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Premier Collezione si/sau partenerii acestuia;
10.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate.
10.5. CLIENTUL poate renunta la o comanda efectuata, in conditiile prevazute in cadrul art. 11 din Ordonanta de Urgenta Guvernamentala nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
10.6. In cazul in care CLIENTUL renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata folosind un card bancar si in care banca emitenta a cardului CLIENTULUI a virat sumele achitate in contul Premier Collezione, suma aceasta va fi returnata de catre Premier Collezione nu mai tarziu de 14 zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta despre intentia de renuntare a CLIENTULUI la comanda si in orice caz, dupa primirea produsului returnat. Pentru rambursara de catre Premier Collezione a sumelor achitate, se vor folosi aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de CLIENT pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care CLIENTUL a fost de acord cu o alta modalitate de plata, indicata expres in scris de catre acesta.
10.7. In cazul in care un produs comandat de catre CLIENT, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre Premier Collezione, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul acestuia contravaloarea produselor.
10.8. In cazul in care CLIENTUL solicita anularea unei comenzi achitate cu cardul, se vor aplica conditiile prevazute dreptului de retragere din cadrul capitolului Politica de retur. Dupa plasarea comenzilor, acestea nu pot fi modificate de catre CLIENT.
10.9. In cazul in care CLIENTUL a operat o modificare a comenzii, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/SERVICIILOR comandate initial, Premier Collezione va returna in contul CLIENTULUI suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 14 zile de la data la care Premier Collezione a luat la cunostinta despre acest fapt.
10.10. Detaliile de livrare ale produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar al livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Premier Collezione, cu exceptia obligatiilor de a livra podusele comandate in cadrul termenului legal de 30 de zile de la data incheierii contractului la distanta.
10.11. In cazul in care un CLIENT isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe SITE, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre CLIENT dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact noile date modificate corespunzator.
10.12.Premier Collezione depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unor informatii corecte cu privire la pretul si caracteristicile produselor afisate pentru comercializare pe SITE. Totusi, in mediul digital, erorile de sistem pot sa apara in orice moment, fara a fi generate de Premier Collezione si nu pot fi intotdeauna controlate de COMPANIE. Erorile de sistem pot sa afecteze buna functionare a SITEU-LUI, aducand modificari preturilor sau caracteristicilor produselor, care pot sa fie afisate eronat. In cazul inregistrarii unei comenzi avand un pret derizoriu fata de pretul real al produsului respectiv, Premier Collezione are dreptul de a nu onora comanda respectiva, pe care o va anula, cu informarea ulterioara a CLIENTULUI. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate (culoare, marime), Premier Collezione va depune toate eforturile in vederea livrarii catre CUMPARATOR a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate la momentul plasarii comenzii. Astfel, Premier Collezione nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile de sistem care nu sunt generate de actiunile sale, solicitand astfel CLIENTILOR sai abordarea unei conduite de buna credinta, intelegere si cooperare cu si fata de Premier Collezione

11. Transport
11.1. Livrarea catre CLIENT a produselor/SERVICIILOR achizitionate, este efectuata prin intermediul unei /unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale CLIENTULUI Premier Collezione exclusiv pentru prestarea SERVICIILOR de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul Companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii al Premier Collezione. De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea SERVICIILOR de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR Premier Collezione, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii al Premier Collezione, prin incheierea cu companiile de curierat a unor Acorduri de prelucrare a datelor personale. In acest sens, firma de curierat poate contacta CLIENTII Premier Collezione prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
11.2. Livrarea se va efectua in medie in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, nu mai tarziu de 3-4 saptamani de la plasarea unei comenzi de catre CLIENT si confirmarea comenzii de catre Premier Collezione. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Premier Collezione va informa CLIENTUL prin e-mail
11.3. Toate produsele comercializate pe premiercollezione.com sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

11.4. Costurile de livrare sunt suportate de catre CLIENT indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre Premier Collezione in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare.

12. Calitate si garantii
12.1. Fiecare produs comercializat de Premier Collezione beneficiaza de termenul de garantie mentionat dupa caz, in certificatul de garantie al produsului si cu respectarea intocmai a Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata si actualizata. Detalii despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia.

Fiecare produs comercializat de Premier Collezione beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederii de mai sus, inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare CLIENT poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. De asemenea, CLIENTUL beneficiaza de termenele prevazute in cadrul Capitolului V din Legea 449/2003.
12.2. In cazul in care Premier Collezione nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, la data la care Premier Collezione ia la cunostinta despre acest caz.

13. Returul produselor

Echipa Premier Collezione verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți astfel, garanția că articolele comandate de pe site sunt într-o stare impecabilă. 

Dacă te răzgândești asupra unei comenzi, este în regulă, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi.

Te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, scriindu-ne un e-mail la adresa info@premiercollezione.com sau la telefon 0756 111 360.

Returnarea unei comenzi se face în următoarele condiții: trimite returul la adresa Str. VISARION, Nr. 9, CORP A, ETAJ 4, APT. 7 către SC PREMIER GLOBAL LAND INVESTMENT S.R.L, Nr. Tel: 0756 111 360. În interiorul coletului atașați contul IBAN însoțit de numele titularului de cont.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare.

Costul transportului de retur va fi suportat de catre cumpărător.

Nu se accepta trmiterea produselor pentru retur prin Posta Romana!

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare. Ești răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, că urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constată caracteristicile funcționării produselor.

Returnările de bani se fac în maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare / postale.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni.

14. Frauda
14.1. Premier Collezione nu solicita UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
14.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
14.3. Premier Collezione declina orice responsabilitate, in situatia in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al Premier Collezione sau ca reprezinta interesele Premier Collezione.
14.4. UTILIZATORUL sau CLIENTUL va informa Premier Collezione asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
14.5. Premier Collezione nu promoveaza SPAM-ul. Orice CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru dezactivarea Contului de CLIENT aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 6.3. din prezentul Document.
14.6. Comunicarile realizate de catre Premier Collezione prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii CONTINUTULUI.
14.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a SITEULUI/CONTINUTULUI si/sau al Premier Collezione aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
14.7.1. Accesarii datelor de orice tip ale altui CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
14.7.2. Alterarii sau modificarii CONTINUTULUI SITEULUI sau oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre Premier Collezione catre CLIENT;
14.7.3. Afectarii performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza SITEUL;
14.7.4. Accesarii sau divulgarii oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, CONTINUTULUI expediat prin orice mijloc de catre Premier Collezione catre CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al CONTINUTULUI.

15. Limitare de responsabilitate
15.1. Premier Collezione nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITEUL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
15.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre Premier Collezione violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Premier Collezione, conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
15.3. Premier Collezione nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Premier Collezione.
15.4. Premier Collezione nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.
15.5. Premier Collezione este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al Premier Collezione, atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.
15.6. Premier Collezione nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
15.6.1. SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;
15.6.2. SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
15.6.3. Produsele/SERVICIILE obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SERVICIULUI vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI;
15.6.4. SITE-UL sau orice SERVICIU aferent oferit in mediul online, va fi lipsit de erori generate de sistemele informatice utilizate de Premier Collezione sau de erori de functionare ale retelei de internet ori alte erori de functionare izvorate din relatia contractuala pe care COMPANIA o are cu diversi parteneri (funizor de energie electrica, furnizor al retelei de internet, etc.).
15.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITEULUI nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre CLIENT si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul SITEULUI.
15.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe SITE si/sau pe pagina de Facebook a Companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de Premier Collezione de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

16. Forta majora si cazul fortuit
16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre acestea sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentulu.

17. Litigii
17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc SITEULUI si/sau al oricarui CONTINUT trimis de catre Premier Collezione UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile “Termeni si Conditii”.
17.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre UTILIZATOR, sau CLIENT si Premier Collezione se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.
17.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre UTILIZATOR sau CLIENT si Premier Collezione sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente din Bucuresti, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
17.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

17. Dispozitii finale
17.1. Premier Collezione isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale SITEULUI/structurii acestuia/SERVICIULUI precum si orice CONTINUT fara notificare prealabila a MEMBRULUI SAU CLIENTULUI.
17.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Premier Collezione nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe SITE din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul SITEULUI.
17.3. Premier Collezione isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a SITE-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.