Tendințele în modă se află mereu într-o continuă schimbare, însă calitatea și perfecțiunea cu care sunt lucrate piesele vestimentare râmâne o constantă a marilor branduri.

Este cunoscut faptul că moda italiană reprezintă o emblemă pentru lumea internațională a modei, de aceea brandurile italiene sunt atât de apreciate pe piață.

Brandul Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo a fost fondat în anul 2001 de către Alessandro Versace, în Milano. Prin prisma expertizei și a experienței lui îndelungate în domeniul modei, Alessandro Versace a creat un concept caracterizat prin eleganță, stil și calitate italienească. În zilele noastre, Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo continuă tradiția și creează un stil care se remarcă prin linii, forme și materiale care respectă tendințele actuale în modă și cerințele consumatorilor.

Misiunea brandului Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo

Se concentrează pe conservarea calității în toate domeniile de activitate ale mărcii. Păstrează vii tradiția și eleganța printr-o procedură continuă de creație și inovație în domeniul modei și a tendințelor în general. Fiecare pas al evoluției brandului se caracterizează asigurarea calității, fără compromisuri.

Valorile brandului Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo

  • Calitate
  • Creativitate
  • Responsabilitate
  • Antreprenoriat

Astăzi, brandul Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo este vândut în peste 200 de țări de pe întreg globul.

Premier Collezione a adus pe piața online din România acest brand, tocmai datorită calității și stilului pe care le promovează.

Gențile și pantofii sport pentru femei marca 16V69 Italia se remarcă printr-un design deosebit, prin calitate și culori variate.

Descoperă colecția de genți 16V69 Italia și colecția de pantofi sport pentru femei 16V69 Italia.

Îți propunem o selecție cu cele mai îndrăgite articole ale brandului Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo din magazinul nostru.