Vidi Amavi man Fashion

Piesele vestimentare Vidiamavi sunt create, nu doar pentru a vă servi nevoilor, cât și pentru a ghida trendurile vestimentare, fiind pe piața internațională un nou simbol de eleganță și confort.

Calitatea producției s-a clădit în ani de experiență.

Vidi Amavi propune piese vestimentare de rezistență potrivite pentru bărbatul care cucerește prin stil, bun gust și rafinament. 

Vidi Amavi este distribuitor al produselor ce aparțin designerului Faruk Sagin. Brandul Faruk Sagin s-a clădit în câțiva ani de muncă, bazându-se pe respectul pentru client și devenind un adevărat simbol de eleganță și confort pe piața internațională.

Noi susținem bărbații care caută mereu să se reinventeze, dornici să încerce combinații noi, dar care în același timp știu să își păstreze stilul propriu și să îl accesorizeze cu farmecul personal. Confortul, calitatea și rezistența materialelor primează, iar experiența de care se bucură clientul nostru este una magică.

Ești în căutarea perechii ideale de pantofi, a cămășii care să îți completeze ținuta, a pantalonilor care să îți vină ca turnați? O simplă incursiune printre categoriile noastre de produse te va ajuta să îți reînnoiești garderoba după ultimele tendințe.

 

Vidi Amavi îmbracă bărbații cu stil.

Astăzi, sediul central este localizat în Istanbul. Fabrica, depozitul si birourile se întind pe o suprafață de 15.000 m². Sediul secundar este în California-USA, iar worldwide ne puteți găsi în: Italia, Olanda, Anglia, Franța, Belgia si Germania.