În fiecare sezon apar noi tendințe în modă, de aceea, de multe ori poate fi dificil să găsești ceea ce ți se potrivește.

Perioada aceasta prin care trecem cu toții, i-a inspirat și pe marii designeri vestimentari și i-a determinat să renunțe la colecțiile suprarealiste și excentrice și să se axeze mai mult pe nevoile umane, pe stilul practic și pe optimism.

Rolul hainelor pe care le porți este să te încarce cu energie pozitivă și să îți creeze o stare de bine. Culorile recomandate sunt galbenul și portocaliul, culorile pastel, luminoase, care se asortează cu zilele însorite de primăvară.

Dacă nu îți dorești să investești foarte mult în haine în fiecare sezon, poți alege articole colorate, vesele, pe care să le asortezi cu diferite piese vestimentare, pe care le poți purta apoi oricând, indiferent de anotimp.

În plus, culorile anului 2021 desemnate de Institutul Pantone sunt galben și gri. Le poți integra cu succes în ținutele tale din acest sezon.

Ți-am pregătit o selecție cu cele mai trendy articole vestimentare pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Rochiile feminine

Rochiile sunt și vor râmâne mereu în tendințe. Rochiile lungi și midi vor fi vedetele acestui sezon. Le poți purta indiferent de ocazie, în orice moment al zilei.

Printurile florale

Florile reprezintă o emblemă a primăverii, a renașterii naturii și se regăsesc într-o varietate de modele și culori pe rochii, cămăși și chiar genți.

Coliere și brățări statement

Și ce ar fi o ținută de primăvară fără o accesorizare pe măsură?

Genți colorate 

Gențile colorate sunt de asemenea detalii care fac diferența și care pot scoate din anonimat orice ținută.

Stilul confortabil și lejer 

Se poartă hainele confortabile, casual, care îți oferă stare de bine și relaxare.

Indiferent ce ai alege să porți primăvara asta, asigură-te că te simți bine, că hainele tale îți asigură confortul și starea de bine de care ai nevoie.

Noi îți propunem un outfit chic, lejer și colorat, pentru zile vesele.

Inspiră-te din propunerea noastră.