Brandul Chekich a apărut pe piața din Turcia în anul 2014 și de atunci și până astăzi a cucerit sectorul de fashion prin calitatea și designul produselor sale. Astăzi se poziționează ca o companie de top care cooperează cu cele mai mari branduri din lume și se distinge prin linia sa.

Chekich produce încălțăminte din piele 100% vegană, iar modelele se remarcă prin calitate și printr-un design original. În acest moment el produce 90% din produsele sale în Turcia, iar 10% din producție o dedică realizării unor branduri faimoase din Spania, Franța și Italia, cu care se află în colaborare.

Iată prin ce se caracterizează produsele Chekich:

Produse 100% vegane

Chekich vă garantează că nu utilizează materiale de origine animală în realizarea produselor lor și se poziționează ca fiind un brand 100% vegan. Prin intermediul articolelor de încălțăminte vegane pe care le produc, ei susțin realizarea unei producții care respectă viața animalelor.

Design unic

Designerii lor tineri și talentați nu cunosc limite și bariere când vine vorba de creativitate și originalitate. Fiecare produs Chekich vă permite să vă personalizați viața cu o adevărată operă de artă pe care o puteți purta. Vă oferă oportunitatea de a vă exprima liber prin ceea ce purtați.

Prietenoși cu mediul înconjurător

Valorizează ecosistemul și își bazează procesul de producție pe aceste valori de protejare a mediului înconjurător.

Se axează pe sustenabilitate

Combină moda cu designul pentru a construi o lume mai bună. În fiecare etapă a producției se axează pe sustenabilitate.

Chekich este un brand sincer

Pe scurt, brandul Chekich:

  • produce articole care merită distribuite
  • produce încălțăminte 100% vegană
  • crește gradul de conștientizare pentru protecția animalelor
  • preferă producția ecologică, prietenoasă cu mediul înconjurător

Chekich reprezintă un brand internațional discret, care apreciază grupurile defavorizate și diferențele între oameni. Oferă produse în care oamenii pot avea încredere. Raportul calitate-preț-servicii este echitabil. De asemenea, încurajează îmbunătățirea continuă a serviciilor, oferă un mediu de lucru prielnic, liniștit și transparent pentru angajați, respectă mediul, animalele și legile societății.

Pantofii pentru bărbați Chekich se remarcă prin stilul tineresc, prin versatilitate și culoare. Premier Collezione aduce în România acest brand îndrăgit prin intermediul premiercollezione.com.