Bigdart

Bigdart este un brand care urmărește îndeaproape moda și tendințele în modă și continuă să depășească limitele în moda feminină. Urmărind îndeaproape noile tendințe, Bigdart și-a creat  un nume prin linia sa inovatoare la care a lucrat cu cei mai buni designeri în modă, modele și specialiști în domeniu. Îmbrăcămintea pentru femei marca Bigdart nu te atrage doar vizual, prin design, ci și prin calitatea produselor. Bigdart pune foarte mult accent pe încrederea clienților în produse și pe gradul lor de satisfacție. În acest sens, își îmbunătățesc în permanență serviciile pe care le oferă clienților.

AYRISS

Bransul Ayriss are o experiență de peste 16 ani în sectorul textil. Se remarcă prin calitatea produselor și printr-o echipă tânără și dinamică. În spatele succesului brandului Ayriss se află un management orientat spre client.

Ramsburry

Brandul Ramsburry a intrat în domeniul producției de genți din piele în anul 1982, datorită interesului manifestat pentru piele, cel mai utilizat material din lume încă din preistorie.

Și-au creat în Turcia propria linie de producție de genți, portofele și curele. În momentul actual este unul dintre cei mai mari producători din Turcia, cu o capacitate de producție de 10 000 de genți. Produc genți, portofele, curele și diverse accesorii din piele 100% naturală în colaborare cu branduri precum Guard, Diga și Ozder.

Calitatea, modelele inovatoare, designul diferit și pielea turcească au contribuit la crearea unui brand accesibil pentru clienții din întreaga lume. În plus, a devenit unul dintre cele mai apreciate branduri din domeniu, la nivel mondial.

Silver&Polo

Brandul Silver&Polo a fost fondat în anul 2009 sub conducerea lui Ahmet Kurtuluş. Silver&Polo a început să producă genți și accesorii la standarde înalte de calitate. Brandul se axează tot mai mult pe satisfacția clienților. Produsele Silver&Polo sunt confecționate prin utilizarea unui design monogram și materiale moi, delicate, plăcute la atingere și totodată la modă. Gențile și accesoriile respectă standarde înalte de calitate, sunt orientate spre client, sunt chic și rezistente.

DarkZone

Brandul DarkZone este un pionier în ceea ce privește producția de lenjerie intimă pentru bărbați și pentru femei. Principalul scop al celor de la DarkZone a fost să producă articole de lenjerie sănătoase, cu un procent cât mai mare de bumbac în compoziție.

Ulterior, pe lângă produsele de lenjerie realizate din materiale sănătoase, prietenoase cu pielea, DarkZone a început să producă modele la modă, care să fie în trend cu tendințele actuale în modă. Produsele lor pot fi utilizate de toate grupele de vârste, tocmai datorită calității acestora.

Boxerii pentru bărbați se remarcă prin design și calitate. Printre categoriile de boxeri pentru bărbați, regăsim modele clasice de boxeri, boxeri cu modele, boxeri cu imprimeuri 3D, boxeri sport și boxeri hipsteri. Majoritatea oamenilor își doresc confort, iar unul dintre cele mai importante elemente prin care putem obține confortul este lenjeria intimă.

Maranda

Compania Maranda Tekstil Ltd. A fost fondată în anul 1998. A pornit ca o afacere mică, de familie, a cărei obiect de activitate îl reprezenta producția de lenjerie intimă pentru femei. În toți acești ani, firma s-a dezvoltat și a devenit o întreprindere care deține câteva clădiri industriale și un birou. Astăzi realizează o producție întreagă de sutiene, chiloți, seturi, pijamale, cămăși de noapte, colanți, tricouri și body-uri.

Scopul principal al activității lor este satisfacerea clienților. Motto-ul companiei este: Calitatea pe primul loc.