Te întrebi cine este Faruk Sagin?
Este un renumit brand turcesc de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați.

Cele mai mari vânzări le-a făcut prin intermediul mediului online, în diferite orașe din Anglia, Italia, Franța și chiar America. Anul acesta au deschis primul magazin fizic în Istanbul, dedicat persoanelor care vor să ia o decizie de cumpărare în urma contactului direct cu produsele.
Astăzi, sediul central este localizat în Istanbul, iar fabrica, depozitul și birourile se întind pe o suprafață de 15.000 m². Sediul secundar este în California-USA.

Designerul Faruk Sagin a devenit faimos prin linia sa de încălțăminte. El a fost promotorul unei colecții de încălțăminte bazate pe culoare și design modern.

La început s-a confruntat cu piedici în munca lui, dar treptat a câștigat încrederea și aprecierea bărbaților turci, datorită calității și unicității produselor sale.
Într-un interviu acordat, designerul turc spunea că deși moda este asociată cu femeile, Faruk Sagin a avut curajul și inspirația necesară să creeze exclusiv pentru bărbați. Deseori bărbații preferă să meargă la cumpărături cu o femeie pentru că ei le consideră atotștiutoare în modă. Faruk Sagin și echipa sa și-au concentrat toată atenția pe conturarea unui brand care oferă clientului toate informațiile necesare, fără a mai avea nevoie de sfatul unei femei.

Bărbații turci au devenit recunoscuți pentru eleganța lor și grija pentru aspectul fizic. Alături de italieni, turcii sunt la fel de cocheți și foarte atenți la modul în care se îmbracă. Cultura lor pune accentul pe bărbat și de aceea moda masculină în Turcia este mult mai avansată decât în celelalte țări europene.

Bărbații fatali, bărbații care vor să adopte un stil vestimentar unic, modern, elegant, în tendințe, au acum un brand creat special pentru ei. Brandul Faruk Sagin dispune de o gamă variată de articole de încălțăminte care satisfac cerințele bărbaților sofisticați, pretențioși, mereu în pas cu moda. Acum, prin intermediul distribuitorului Premier Collezione și bărbații din România au acces la încălțăminte și îmbrăcăminte marca Faruk Sagin.